fbpx

DS Digital Services -το SEO που θα σας πάει πάνω από τον ανταγωνισμό

Για να ξεχωρίσει η Google ένα Site και να το εμφανίζει στα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να την πείσουμε πως το Site είναι σχετικό με αυτό που αναζητά ο χρήστης, είναι ποιοτικό παρέχοντας καλή εμπειρία χρήστη, και ταυτόχρονα είναι δημοφιλές. Για να το επιτύχουμε αυτό αξιόπιστα έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένη μεθοδολογία, αξιοποιούμε πολλαπλά εργαλεία, και συνεχώς εξελίσσουμε τις τεχνικές μας.

Θέλω ΔΩΡΕΑΝ SEO ανάλυση ​

Τι μας κάνει διαφορετικούς;

Έχουμε βοηθήσει δεκάδες πελάτες να περιηγηθούν επιτυχώς στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και του SEO. Ενώ πολλά έχουν αλλάξει στην ψηφιακή τεχνολογία, η DS Digital Services έχει διατηρήσει κάποια πράγματα σταθερά για τους πελάτες της: πάντα έχουν έναν ειδικό υπεύθυνο διαχείρισης για να τους καθοδηγήσει. Οι συμβάσεις μας είναι  πάντα βραχυπρόθεσμες επιτρέποντας στους πελάτες μας να κάνουν τα καλύτερα για την επιχείρησή τους. Κάνουμε πάντα το  καλύτερο από την μεριά μας για να είμαστε διαφανείς σχετικά με τη διαδικασίες μας. 

Καλύτερη δομή ιστοτόπου SEO

Καλύτερη δομή ιστότοπου

Η δομή του website σας είναι εξαιρετικά σημαντική για τον αλγόριθμο κατάταξης της Google. Άλλωστε αν οι χρήστες δεν έβρισκαν αυτό που αναζητουν, όταν έψαχναν στο Google, θα είχαν σταματήσει να το χρησιμοποιούν πριν από χρόνια. Οι ειδικοί μας κατανοούν τις κορυφαίες αναζητήσεις στον κλάδο σας και σας βοηθούν να οργανώσετε τον ιστότοπό σας, έτσι ώστε η Google να βρίσκει και να σας επιλέγει όταν ταυτίζονται τα ερωτήματα με τα αποτελέσματα.

Καλύτερο περιεχόμενο για ιστοσελίδα

Καλύτερο περιεχόμενο

Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει απαντήσεις για τα ερωτήματα που λαμβάνει η Google, επομένως χρειάζεστε ισχυρό σχετικό περιεχόμενο για να βρεθείτε στις αρχικές σελίδες των αναζητήσεων της Google. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να σχεδιάζουμε σχετικό και ακριβές περιεχόμενο που αυξάνει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.

dimiourgia_backlinks_seo

Σχετικά backlinks

Όχι μόνο έχουμε  ένα  δίκτυο σχέσεων με ιστότοπους που έχουν υψηλή αναγνωρισιμότητα, αλλά σας βοηθάμε στην οικοδόμηση  σχέσεων. Όταν οι σελίδες αυτές συνδέονται  με τη δική σας, ο ιστότοπός σας γίνεται πιο ορατός και εμφανής στον ιστό. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας στον αλγόριθμο κατάταξης της Google.

afximeni_xristikotita_istoselidas_seo

Αυξημένη χρηστικότητα

Η ταχύτητα σελίδας, το μέγεθος της σελίδας, ο τρόπος με τον οποίο ο ιστότοπός σας προβάλλεται σε διάφορες συσκευές καθώς και ένας αριθμός αόρατων κωδικοποιημένων παραγόντων επηρεάζουν την θέση του ιστότοπού σας στο Google. Οι δοκιμασμένες μας μέθοδοι σας βοηθούν να εντοπίσετε γρήγορα από πού μπορείτε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Υπηρεσίες για τοπικό SEO

Στοχευμένο τοπικό SEO

Η Google κατανοεί ότι ορισμένες αναζητήσεις εξαρτώνται από τα τοπικά αποτελέσματα. Το ίδιο και η DS Digital Services . Είτε η επιχείρησή σας είναι  κομμωτήριο ή εστιατόριο, γνωρίζουμε πώς να διατηρήσετε το SEO υπέρ-εστιασμένο σε συγκεκριμένες κοντινές αναζητήσεις, ώστε να μην χάνετε τις προσπάθειές σας ή τα χρήματά σας.

Περισσότερη Αλληλεπιδραση στα social media

Περισσότερες Social αλληλεπιδράσεις

Η απήχηση σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το Linkedin επηρεάζουν άμεσα την προβολή του περιεχομένου σας και έτσι επηρεάζουν έμμεσα την κατάταξή σας στην αναζήτηση στο Google. Η DS  Digital Services έχει  εμπειρία στα Social Media . Με περισσότερη εμπειρία από ότι το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού μας, η DS Digital Services πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας για SEO.

Η πολύτιμη (δωρεάν) αναφορά SEO μας

Πάρτε μια γενική εικόνα σε όλα τα στοιχεία  SEO για ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Θα δείτε το καλά, το σωστά και τα λάθη. Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια λεπτομερή περιγραφή του καλύτερου τρόπου για να προχωρήσουμε.

Πάρτε την βαθμολογία SEO της επιχείρησης σας

Αποκτήστε βαθμούς σας

Μόλις μας δώσετε τα στοιχεία σας και την διεύθυνση URL σας, θα ξεκινήσουμε αμέσως την μελέτη των στοιχείων για να σας δώσουμε μια αναλυτική αναφορά, η οποία θα περιλαμβάνει μια ανάλυση για: SEO, χρηστικότητα, απόδοση, κοινωνικά μέσα και ασφάλεια.

Κατανοήστε τα βασικά του SEO

Κατανοήστε τα Βασικά του SEO

Στην αναφορά θα αναλύσουμε όλες τις άμεσες πτυχές του SEO και που βρίσκεται ο ιστοτοπός σε κάθε μια απο αυτές, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλίδων HTML, του περιεχομένου, των συνδέσμων και άλλων. Αυτό θα είναι περίπου η μισή έκθεση.

Βαθύτερη κατανόηση του SEO

Ακόμα βαθύτερα

Θα λάβετε επίσης τις λεπτομέρειες για έμμεσους παράγοντες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την προβολή του ιστότοπού σας και να ενισχύσουν την διαδικασία SEO , όπως: απόδοση συσκευής, απόδοση σελίδας, απήχηση κοινωνικών μέσων και ασφάλεια.

Δείτε τις συστάσεις μας για SEO

Δείτε τις συστάσεις μας

Το πιο σημαντικό, θα σας δώσουμε μια λίστα με τα βήματα που χρειάζονται για να βελτιώσετε την κατάταξη του website σας. Θα οργανώνονται από την υψηλότερη στη χαμηλότερη προτεραιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε μαζί μας

Θα σας καλέσουμε, αφού έχουμε αναλύσει την ιστοσελίδα σας και έχουμε δεί ολα τα δεδομένα για να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε να αναπτύσσετε μια στρατηγική και ένα χρονοδιάγραμμα για να βελτιώσετε το SEO σας.

apoktiste_xoris_kammia_ipoxreosi _seo

Η ανάλυση είναι δωρεάν, η αναφορά και η στρατηγική το ίδιο. Εάν μετά από την επικοινωνία μας , αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες SEO που παρέχουμε, μπορείτε απλά να το κάνετε. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κάνετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Γιατί είναι το SEO σημαντικό;

Τις τελευταίες 2 δεκαετίες, οι μηχανές αναζήτησης έχουν καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε τα πάντα. Εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν την επιχείρησή σας στο Google, θα βρουν τον ανταγωνισμό σας.

DS Digital Services -το Digital Marketing Agency που θα σας πάει πάνω από τον ανταγωνισμό

 Εμπιστευθείτε το SEO στους ειδικούς. Ξέρουμε πώς να φτάσουμε στον ιστότοπό σας στις πρώτες σελίδες στο Google. Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικές στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα.

Θέλω την ΔΩΡΕΑΝ SEO ανάλυση