fbpx

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Συχνές ερωτήσεις για την DS Digital Services

Θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποιοι είναι οι στόχοι μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Περιγράψτε όλους τους στόχους σας και εξετάστε τον ανταγωνισμό σας. Μπορούμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε ότι οι πόροι για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο για την επίτευξη των στόχων σας.

Όλες οι καμπάνιες και οι συνεργασίες είναι μοναδικές και προσαρμόζονται σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους μάρκετινγκ και στους προϋπολογισμούς των πελατών μας.

Βέβαια έχουμε έναν τιμοκατάλογο που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος τυποποιημένων υπηρεσιών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσετε με έναν από τους συμβούλους μάρκετινγκ.

Κάθε διαφημιστική εκστρατεία με την DS Digital Services είναι μοναδική. Για τις εκστρατείες SEO, οι βελτιώσεις κατάταξης μπορούν να παρατηρηθούν ήδη από τον πρώτο μήνα. Λάβετε υπόψη σας, το SEO είναι περισσότερο ένας μαραθώνιος παρά ένα σπριντ. Τα αποτελέσματα της χορηγούμενης διαφήμισης  είναι σχεδόν στιγμιαία ενώ τα αποτελέσματα των social media αρχίζουν να φαίνονται μετά από 3 έως 6 μήνες.


Οι καμπάνιες μας εκτελούνται σε μηνιαία βάση. Μόλις μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συνεργασία σας με την DS Digital Services, θα σας καλέσουμε για να δούμε τις ανάγκες σας. Στην συνέχεια και για τον επόμενο μήνα θα κάνουμε όσα σας έχουμε υποσχεθεί και όσα συμφωνήσουμε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο τέλος κάθε μήνα θα λαμβάνετε  μια αναφορά για  την πρόοδο και τα αποτελέσματα. Είναι στην ευχέρεια σας αν θέλετε να συνεχίσετε και τον επόμενο μήνα.

Σε αντίθεση με άλλους, όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται εσωτερικά. Όλοι οι ειδικοί μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ εργάζονται σε μόνιμη βάση σε μας. Έτσι έχουμε καταφέρει να έχουμε μια πολύ πετυχημένη και οργανωμένη ομάδα.

Για υπηρεσίες που δεν παρέχουμε άλλα μπορεί να σας ενδιαφέρουν, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα agencies στην Ελλάδα, αλλά και πάλι όλες οι υπηρεσίες, αν αφορούν τον ψηφιακό κόσμο, περνούν από τον αυστηρό έλεγχο μας.

Είμαστε διαφορετικοί από τις περισσότερες εταιρείες όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες συμβάσεις. Συνεργαζόμαστε σε μηνιαία βάση, όπου δεν έχετε καμία δέσμευση. Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή 

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να ακυρώσετε τις υπηρεσίες μας, σε περίπτωση που το θελήσετε. Μια απλή επικοινωνία, είναι αρκετή.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθετε σε επαφή με έναν από τους συμβούλους μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε την στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. 

Όλες οι υπηρεσίες μας προπληρώνονται, οπότε είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ.

Συχνές ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες SEO βοηθούν τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης οργανικά. Οι καλύτερες ταξινομήσεις σε σχετικούς όρους θα οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, δημιουργώντας τη δυνατότητα καλύτερης προβολής και περισσότερων εσόδων.

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης  (SEO) περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό τακτικών, που όλες συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας. Ένας συνδυασμός online marketing και βελτιστοποίησης  για μηχανές αναζήτησης είναι ένας καλός τρόπος για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τη βραχυπρόθεσμη διαφήμιση, το SEO παρουσιάζει σταθερά αποτελέσματα.

Τo Google Search Console  είναι μια υπηρεσία χωρίς χρέωση από την Google για webmasters. Επιτρέπει στους webmasters να ελέγχουν την κατάσταση ευρετηρίασης και να βελτιστοποιούν τους ιστοτόπους τους. Διαθέτει εργαλεία που επιτρέπουν στους webmasters να υποβάλλουν και να ελέγχουν τους χάρτες ιστοτόπου, να δημιουργούν και να ελέγχουν τα αρχεία robots.txt, να απαριθμούν εσωτερικές και εξωτερικές σελίδες που συνδέονται με τον ιστότοπο, να προβάλλουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο ανίχνευσης του ιστότοπου από την Google κ.α. Το Google Search Console είναι απαραίτητο για κάθε σελίδα που θέλει να βελτιστοποίηση.

Ένας χάρτης ιστοτόπου XML είναι μια λίστα των σελίδων μιας ιστοσελίδας που είναι προσβάσιμη στα ρομπότ της google ή σε χρήστες. Εμφανίζει τις σελίδες μιας ιστοσελίδας, συνήθως οργανωμένες με ιεραρχική μέθοδο. Αυτό βοηθά τα bots των μηχανών αναζήτησης να βρίσκουν, να ανιχνεύουν και να ευρετηριάζουν τις σελίδες στον ιστότοπο.

Ας το παραδεχτούμε: ο κόσμος είναι στα social. Στην πραγματικότητα, το 30% του χρόνου που ξοδεύουν οι χρήστες στο internet δαπανάτε στα social media. Αν θέλετε να προβληθείτε, τα κοινωνικά μέσα είναι ο τρόπος να το κάνετε. Είτε ενδιαφέρεστε για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, την διαχείριση περιεχομένου ή την διαφήμιση στα social media, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Μια ανάρτηση είναι περιεχόμενο που μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα για τους οπαδούς σας για να την προβάλετε οργανικά. Μια διαφήμιση είναι μια αμειβόμενη ανάρτηση για να στοχεύσετε ένα κοινό έξω από τους οπαδούς σας βάσει δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων. Επειδή οι περισσότεροι αλγόριθμοι κοινωνικών μέσων περιορίζουν τον αριθμό των οπαδών που βλέπουν το περιεχόμενο της επιχείρησής σας με οργανικό τρόπο, σας συνιστούμε να προωθήσετε σημαντικές ή σχετικές αναρτήσεις για να εξασφαλίσετε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα τις δουν. Ένας άλλος σπουδαίος δείκτης μιας θέσης που πρέπει να προωθηθεί είναι αυτή που πάει καλά οργανικά. Αν το κάνει καλά από μόνο του, η τοποθέτηση χρημάτων πίσω από αυτό θα αυξήσει την απόδοσή του.

Η σύντομη απάντηση: εξαρτάται. Ενώ το Facebook είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, θέλουμε να γνωρίσουμε κάθε επιχείρηση πριν απαντήσουμε. Επειδή κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, για να δούμε ποια πλατφόρμα (ες) είναι απαραίτητη, χρειάζεται να ξέρουμε  παράγοντες όπως το πού είναι το κοινό σας, ποια προϊόντα ή / και υπηρεσίες παρέχει η επιχείρησή σας και τους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε.

Στις περισσότερες πλατφόρμες, είναι καλύτερο να δημοσιεύσετε τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά μερικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν εξαίρεση. Στο Twitter και το Pinterest μπορείτε να δημοσιεύετε ι πιο συχνά εάν η ομάδα σας έχει το χρόνο και το περιεχόμενο για δημοσίευση. Στη DS Digital Services, δημοσιεύουμε καθημερινά στο Facebook και το Instagram.Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε στο  μυαλό του κόσμου είναι η χρήση των  Facebook και Instagram Stories. Οι ιστορίες διαρκούν μόνο 24 ώρες, οπότε έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης και αποκλειστικότητας με το περιεχόμενό σας χωρίς να είστε  υπερβολικοί.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;

Μιλήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα!