fbpx

Ειδική προσφορά συμβούλου με μόνο 39€! Κάντε σωστό μάρκετινγκ χωρίς τρελές χρεώσεις.

Επιτέλους, μπορείτε να μάθετε από ειδικούς που έχουν δημιουργήσει πραγματικά αποτελέσματα για δεκάδες επιχειρήσεις. Συνεργαστείτε με την DS Digital Services, έναν έμπειρο συνεργάτη ψηφιακού μάρκετινγκ, για να έχετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Μάθετε πώς μπορείτε να στοχεύσετε τους πελάτες που θέλετε, να δημιουργήσετε περισσότερα κλικ και να κλείσετε περισσότερες πωλήσεις – με αυτήν την ειδική προσφορά 39€ (για περιορισμένο χρονικό διάστημα).

Πώς είμαστε διαφορετικοί

Σας δείχνουμε πώς να κερδίσετε τα μέγιστα από το digital marketing από την αρχή, συνδυάζοντας τεχνολογία και εξειδικευμένους συμβούλους για να σας προσφέρουμε καλύτερα αποτελέσματα μάρκετινγκ – σε ένα κλάσμα του παραδοσιακού κόστους.

Παραδοσιακοί Σύμβουλοι

Σύμβουλοι DS Digital Services

Κλείσε ένα ραντεβού σήμερα

DS Δωρεάν E-book

 Η συνεργασία με την DS Digital Services οδήγησε την ομάδα μας στην ανάπτυξη των σωστών καμπανιών μάρκετινγκ που έφεραν αποτελέσματα. Δεν χρειάστηκε να χάνουμε χρόνο και χρήματα στο να μαντεύουμε. Χάρη στην DS Digital Services, έχουμε δει ταχύτατα αποτελέσματα  για 2 συνεχόμενα χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας ήταν να ακούμε πραγματικά τις συμβουλές τους και να κάνουμε τη δουλειά. “

Μια επιστολή για σένα

Από: DS Digital Services

Προς: Τον ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, τον ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού καταστήματος και τον επαγγελματία που αγανάκτησε και κουράστηκε από την αργή ανάπτυξη.

Η λειτουργία μιας επιχείρησης μπορεί να είναι συναρπαστική και κουραστική – ταυτόχρονα. Ξεκινάς με μια υπέροχη ιδέα και μετά εργάζεσαι πολύ σκληρά!

Ωστόσο, δεν έχει απόδοση…

Στη συνέχεια στρέφεσαι στο μάρκετινγκ. Τελικά, μαθαίνεις ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ο τρόπος να κερδίσεις σήμερα.

Αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις! Έτσι, προσπαθείς να προσλάβεις έναν φίλο, έναν υπάλληλο ή ακόμη και μια εταιρεία, αλλά δεν είναι αρκετό. Γνωρίζουμε πώς είναι όταν δεν κάνεις την πρόοδο που σου αξίζει.

Καταλαβαίνουμε.

Μικρή επιχείρηση

Δεν φταις εσύ.

Είναι μια φυσική παρενέργεια του να είσαι εξαιρετικά παθιασμένος επιχειρηματίας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Δεν χρειάζεται να μαντέψεις τι χρειάζεται για να έχεις επιτυχία. Μπορείς να έχεις έξυπνες καμπάνιες μάρκετινγκ, παρουσία στα social media, σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα και SEO χωρίς να ανησυχείς εάν αυτό που κάνεις είναι σωστό.

Έχουμε κάνει τη διαδικασία μας μια απλή επιστήμη που μπορεί να κάνει ο καθένας – ακόμα κι αν δεν έχει γνώσεις.

Μπορούμε να προσφέρουμε τις κατάλληλες συμβουλές , χωρίς τις παράλογες χρεώσεις.

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε στάδιο 

Έχουμε αναπτύξει μια αποδεδειγμένη προσέγγιση για το πώς μπορεί κανείς να κάνει μόνος του όσα χρειάζονται

Αυτές οι στρατηγικές χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες συνεχούς δοκιμής και βελτίωσης για την ομάδα μας.

Τώρα, κοιτάζοντας πίσω… είμαστε περήφανοι.

Έχουμε γίνει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα γραφεία Digital Marketing  με marketers που είναι όλοι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιες είναι οι τιμές σας για να τα κάνετε όλα εσείς;

Ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών οι πλήρης υπηρεσίες ξεκινάνε από 200€ το μήνα με ελάχιστο τους 3 μήνες. Έτσι, αυτή είναι μια πολύ ειδική προσφορά. Πιστεύουμε ότι οι καλύτεροι πελάτες μας είναι αυτοί που μαθαίνουν και κατανοούν τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να επιτύχουν τεράστια διαδικτυακή ανάπτυξη. Γι ‘αυτό προσφέρουμε μια ειδική συμβουλευτική συνεδρία με 39€, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την κατεύθυνσή σας, ενώ σας δίνουμε μια γεύση για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες διαχείρισης social media, SEO και ψηφιακού ψηφιακού μάρκετινγκ επισκεφθείτε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Λειτουργεί πραγματικά η υπηρεσία σας;

Απολύτως. Χρησιμοποιούμε τις ίδιες υπηρεσίες και συμβουλές που δίνουμε στους άλλους για εμάς. Ποτέ μην λαμβάνετε συμβουλές από άτομα που δεν έχουν κάνει τα ίδια πράγματα για τον εαυτό τους. Είμαστε εδώ για εσάς και διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε. Μιλήστε με έναν σύμβουλο για τις ανάγκες και τους στόχους σας σήμερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ 39€

Ημερολόγιο


Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα:
Αριθμός Τηλεφώνου:

Το όνομά σας::

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση:

Σχόλια / Ερωτήσεις:

Παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας:
security code
Κωδικός Ασφαλείας (πεζά γράμματα):